søndag 17. april 2011

jeg har mista piffen..

eller er det inspirasjonen? arbeidslysten?

Heklekurset ble ganske fruktbart men nå er det over og jeg har ikke startet på noe nytt skikkelig prosjekt.. begynte jo egentlig på en ny rullegenser.. men han trenger det ikke. har lyst å lage vest til meg selv men har ikke funnet den rette oppskriften.

Det er vertfall ikke mine med bloggere sin feil for det florerer jo av flotte ting i bloggene jeg følger. Hmm.. Hva skal jeg lage? Har masse New Zealand lambwool og ett hespe med WM som bare venter på å finne det det skal bli..

2 kommentarer:

 1. Du kan vel strikke vest til deg selv av NZ Lambwool? Evt kan du legge til en tråd mohairgarn for å få litt mer fylde. Litt tjukke pinner, og vips - det går fort.
  Hva ønsker du deg? Lang eller kort vest? Åpen eller lukket? Lange forstykker eller mer bolero? Garnstudio har mange jakker med isydde ermer, du kan jo bare la være å lage ermer, og evt utvide ermeåpningen litt, og vips, så er det en vest!
  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Her skal jeg nå snart begynne på barnehage sett til Isabelle når hun begynner til høsten :) Tenker genser og bukse fra Nøstebarn boka, og lue og høye gode sokker :) Tror det kommer til å ta tid så jeg begynner nok veldig snart hehe

  Ellers er det veldig poppis og veldig somemrslig og fint med heklevester :)

  SvarSlett