fredag 1. april 2011

bestemor-igjen

jeg er inne i en bestemor-steem... Ennå en kurv er ferdig:) Grunnen til bestemor-steemen er at jeg holder på å lære min eldste søster å hekle. Hun ville lære bestemor-ruter og jeg måtte lære meg selv det først. Nå har vi hatt to kvelder og jeg tror nok det vil ha 4 deler:) med en oppfølgingsdel i påsken:) Denne skal få henge på hytta til mormor(min mamma) og inneholde familien Ringstad/Sætremyr sine votter, luer og halser. Når vi er 5-10 stykk på hytta samtidig blir jeg gal av alt luekaoset som blir i gangen. Mormor skal kjøpe ett sytem da, sier hun, men inntil videre skal denne vertfall romme våres.Heklefakta: Oppskrift: min egen Garn: dobbel mandarin naturell vekt: 115gram heklekrok:6.5

8 kommentarer:

 1. ser du ikke bilde? Jeg ser det nemlig? Andre?

  SvarSlett
 2. Hmmm. Trodde jeg var den eneste. Men jeg ser heller ikke bilde.
  Skulle for øvrig si at det kan vise seg produktivt å ha en storesøster som vil lære å hekle. Kanskje du kan låne henne bort neste gang? Produktivitetsnivået mitt har falt dramatisk. Huff!
  Skjønner godt at du hekler kurv til hytta - veldig smart. Det pleier å bli mye rot på sånne fulle hytter. Jeg snakker av erfaring. Påskeerfaring. :)

  SvarSlett
 3. Ja! det inspirerer å være mentor og læremester vet du;) Nå tror jeg jeg må hekle meg ett pannebånd:)

  SvarSlett
 4. Nå ser jeg bildet også! :) Fine kurven!
  Hvordan går det med pannebåndet, da?

  SvarSlett
 5. pannebånd har det vært flere av i det siste. Har strikket et i perlestrikk som mamma gav bort til en venninne i bursdag i går. (og fikk bestilling på to til) og jeg har heklet meg et hvitt som jeg har begynt å bruke.. det har ikke fått noe pynt ennå da men.. og jeg har glemt å ta bilde av begge to..

  SvarSlett